Modern advancements in long range shooting volume 2

I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Bokens författare är Bryan Litz, känd tävlingsskytt och ballistik ingenjör på Berger Bullets.
Boken är på engelska.Volym 2 av Modern Advancements in Long Range Shooting innehåller mer än föregående volym om forskning som utförs av Applied Ballistics.

Författaren Bryan Litz tillsammans med bidragande författarna Nick Vitalbo och Cal Zant använder den vetenskapliga metoden och noggranna tester för att svara på de viktiga frågor som långdistansskyttar ställs inför.

I synnerhet utforskar denna volym ämnet kulspridning inklusive gruppkonvergens. Avancerade handladdningsämnen behandlas såsom: kulspetsning och trimning, pulvermätning, slipning av flash-hål, nackspänning och fyllningsratio.

Varje ämne utforskas med omfattande levande eld, och den resulterande informationen hjälper till att vägleda handladdare på en avsiktlig väg till framgång. Nick Vitalbos material om laseravståndsmätares prestanda är ett landmärke i branschen, och Cal Zants kapitel om kompositlindade pipor presenterar detaljerade testresultat om hur dessa pipor presterar jämfört med konventionella alternativ.

Det aktuella kulbiblioteket med uppmätta G1 och G7 ballistiska koefficienter ingår som bilaga. Det här biblioteket har för närvarande data om 533 kulor som ofta används av långdistansskyttar.
Om du är en långdistansskytt som strävar efter att förstå vetenskapen om ditt hantverk, är Modern Advancement-serien ett måste!


* Språk: Engelska

Applied Ballistics är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…