URBN Roamer 7' -15g 4-delat Haspelspö

  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Berkley nya Serie Urbn speglar på den trend som går genom igenltigen hela världen men framför allt Europa samt USA.
URBN är förkortningen på urban som är urbaniseringen, helt enkelt att man tar fisket in till standen, ett annat uttryck är cityfiske. Hela treden innefattar allt inom fiske med kläder, väskor, beten allt inspirerat och fraktaget för att smidigt kunna fiska inne i städerna bland spårvagnar och bussar.
Ofta kan dessa platser med åar och sjöar i städer va väldigt gynnsama plastser för fiskarna att upphålla sig i. Bryggor, broar, båtar och annat är perfekta plastser som kan agera skydd mot faror.

URBN Spöserie frå Berkley har slått riktigt väl och vi säljer dom mer än gärna. Vi upplever att dessa rappa och lätta klingorna mycket väl borde kosta 1000-1500 kronor och konkurrera med Westin W3, Fox Prism mm.. men istället lägger du på nästan hälften vilket gör det väldigt lättsålt.

Serien kommer från dett lätta finnesse fisket med kastvikter upp till 5-10 g men även mot lite med predator mässigt upp till 30gram.

URBN Roamer 7' -15g 4-delat Haspelspö finns i kategorin 4927. Berkley är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…