Men's Tech LS Shirt 23

719,20 kr 899 kr
I lager    Affiliate-länk till AstroSweden

Bra T-shirt med rund hals och bra funktionalitet! 3D-strukturen på insidan absorberar fukt och transporterar den snabbt till utsidan. På den tekniska baslagrets släta yta torkar fukten extremt snabbt och ger därmed en behagligt kylande effekt.

Tröjan finns tillgänglig i mörk oliv och HunTec Camo. I den enfärgade versionen har garnet färgats igenom; detta skapar den tilltalande melange-looken. HunTec Camo har däremot tryckts i efterhand. Resultatet: en något mjukare känsla med en subtil glans. Mjuk och bekväm att bära - ett måste!Den här långärmade skjortan med rund hals hör hemma som en bas i varje garderob! Insidans 3D-struktur absorberar fukt och transporterar den snabbt till utsidan. På den tekniska baslagrets släta yta torkar fukten extremt snabbt och ger därmed en behagligt kylande effekt.

Tröjan finns tillgänglig i mörk oliv och HunTec Camo. I den enfärgade versionen har garnet färgats igenom; detta skapar den tilltalande melange-looken. HunTec Camo har däremot tryckts i efterhand. Resultatet: en något mjukare känsla med en subtil glans. Mjuk och bekväm att bära - ett måste!

Skötselinstruktioner:


* 30 °C skonsam tvätt
* Tvätta med likadana färger
* Använd inte mjukgörare.
* Blekas inte
* Torka inte i torktumlare
* Stryk inte.
* Inte kemtvätta.
* Hålls borta från eld
* Material:100 % polyester
* Vikt: 0,16 kg

Men's Tech LS Shirt 23 finns i kategorin 212. Blaser är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…