Crossfire LT Haspelrulle

  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Daiwa Crossfire LT Haspelrulle

Daiwa Crossfire LT erbjuder som känt sen innan en ypperlig kvalitet i förhållande till priset. Varje rulle är utrustad med flera av Daiwas innovationer, och nu även transformerad till LT serien som gör den både lättare och kraftigare. Crossfire finns i hela raden av storlekar från lilla 1000 till 4000 för den som kräver lite mer linkapacitet. 2000-2500 är dom säljs mest.


* Komposithus
* Aluminiumspole
* Aluminiumvev
* 3 kullager
* ABS-vevknopp
* Twistbuster II
* Digigear II
* ABS II
* Infinite Anti-Reverse, vev med omedelbar backspärr 1000 Storleken lämpar sig bra till det enklare fisket men kortare spön runt 6-7 fots som passar perfekt att fiska mindre fiskar eller lättare beten med mer känsligare utrustning. Linkapacitet på rullen är mindre vilket gör att en tunnare flätlina gör sig bäst 0,08-0,15 gör sig bäst.

2000 Är storleken större och även här rekommenderas till det lätta fisket Abborre, Gös eller Regnbåge lämpar sig perfekt till spön upp till 7 fot och kommer upplevas som väldigt nätt och smidig rulle. Precis som 1000 modellen så fiskas den bäst med flätlina i dimensioner upp till 0,15 mm

2500 Är mellan storleken som finns både som 2500 och som 2500HG där HG (high Gear) har en högre utväxling och samlar in mer lina per vevtag. Modellen 2500 är en storlek som passar det mesta fisket i allt från Abborre, Gös, Regnbåge eller Gädda. Montera den på spön från 7-9 fot så blir det en lagom storlek.

3000 Modellen blir lite större och linkapaciteten mer generös. 3000 finns även här som HG variant och används mest till Gädda, Gös eller Havsöring. Gärna när spöna blir lite längre 8-11 fot lämpar sig bra. Linkapaciteten är här god och man kan fiska allt från dom tunnaste flätlinorna upp till grövre storlekar i nylon 0,35mm.

4000 modellen är den största bland normal stora haspelrullar. Det finns absolut större ända upp till 30000 modeller men får en helt annan inriktning. Avänd din 4000 storlek till spön mellan 8-13 fot till det mesta fisket, där fiskarna kanske är åt det större hållet eller kräver mer linkapacitet för speciella anledningar. Läpar sig för allt från Gädda och Gös till havsöring och Lax.

Crossfire LT Haspelrulle finns i kategorin 8208. Daiwa är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…