Alpha-X Holster, No Insert, Left Hand

I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Alpha-X Hölsterenhet.* Detta är endast en tom Alpha-X hölsterenhet.


* Passar med magnetiskt insatsblock.

Under de senaste åren har Double-Alpha Academys tävlingshölster satt riktmärket för avancerad design och banbrytande prestanda. Race Master-hölstret har blivit det bästa tävlingshölstret över hela världen för många av de bästa Champion-skyttarna i vår sport.

Double-Alpha är känt för att inte stå stilla och med tiden har Race Master Holster förbättrats. Uppgraderingar och förbättringar gjordes av dess hängsystem och på senare tid till det patenterade insatsblocket, vilket gjorde det magnetiskt och förbättrade dess prestanda ytterligare.
ALPHA-X föddes av många års erfarenhet och marknadsfeedback, som vill ta Race Master-hölstret ännu längre, skapa ett nytt fräscht, slående utseende och lägga till flera meningsfulla prestandauppgraderingar.

Ny kulled och låsmekanism

Kulleden på Alpha-X erbjuder ett brett utbud av rörelser, vilket gör att du kan placera ditt hölster i precis rätt vinkel. Detta hölster använder en mycket större kulled och en tryckklackslåsning, som låser kulan ordentligt utan att markera eller skada den. Med detta system är även de minsta justeringar alltid möjliga.

Kulleden är nu placerad högre upp, närmare mitten av hölstret. Detta minskar vridmomentet och de krafter som appliceras, vilket bidrar till hölstrets solida styva känsla.
Ett stort lättåtkomligt låssystem med en skruv gör att du kan justera hölstret även när du bär det.

Höjdjustering kroppsskena

Alpha-X uppnår sin höjdjustering med hjälp av en skena inbyggd direkt i sidan av själva hölsterkroppen. Detta erbjuder ett utökat justeringsområde och minskar återigen vridmoment och kraftbehov. Även här uppnås låsningen genom en expanderande laxstjärtsmekanism som inte skär eller skadar skenan.

Avtagbar bälteshängare

Alpha-X har en tvådelad bälteshängare som kan demonteras genom att öppna en enda skruv, vilket gör att alla positionsinställningar kan bibehållas samtidigt som hölsterkroppen tas bort från bältet för enklare platsbesparande transport.
Alpha-X-bältesfästet är designat för att endast passa på ett 1,5” brett bälte i tävlingsstil. Den passar inte på ett 1,75” eller 2” bälte om du inte är beredd att skära en bit ur bältet. Och som alla Race-hölster bör den endast användas på ett fast, styvt, tjockt bälte.

Utbytbara färglogoinsatser

Alpha-X är endast tillgänglig i svart anodisering, med ett urval av valfria färginsatser för hängare och kroppslogotyper. Du kan byta dessa laserskurna plastinsatser när du vill.

Sama Race Master Insert Blocks!

Alpha-X använder samma framgångsrika magnetiska insatsblock som används av den senaste generationens Race Master Hölster. Ett Alpha-X-hölster kan köpas med eller utan insatsblock, vilket gör uppgraderingen enklare och mer överkomlig för skyttar som redan använder våra Race Master-hölster.

Med sin förbättrade prestanda, enkelhet och slående nya utseende, är Alpha-X redo att bli nästa val för racerhölster för skyttar över hela världen.

Double Alpha Academy är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…