Drengr Fenrir Gamer Skyttesäck-Tom

1 645 kr
I lager    Affiliate-länk till AstroSweden

Utvecklad av en PRS skytt för PRS skyttar.

Efter nästan ett års utveckling är denna revolutionerande säck redo att släppas. Döpt efter Fenrir, ulven som skulle äta världen.Designen går ifrån klassiska W-säckar, men bygger fortfarande på Mjölnirs unika geometri för att dynamiskt erbjuda bästa möjliga stabilitet oavsett barrikadens utformning. 

Den unika asymmetriska timglas-formen har flera fördelar. Säcken ger ett mer konsekvent avtryck vilket gör det enklare att balansera vapnet mitt på säcken med stöd ända ut till kanterna. Eftersom säcken har en konkav utformning så låser säcken både om barrikaden och vapnet vilket ökar stabiliteten och medger en rak rekylupptagning. Eftersom brunnarna har en mindre aggressiv vinkel kontra W-säckar blir stygnen inte ens i närheten lika stressade, vilket i kombination med ett tyngre - men fortfarande följsamt - tyg innebär en säck som är exponentiellt mer stryktålig.På ren bondsvenka, detta är den bästa säcken på marknaden som garanterat mekaniskt dopar ditt skytte, särskilt på bredare barrikader som 95% av dagens stationer består av! 

Säcken kommer kommer tom och kan fyllas förslagsvis med:
* Glaskulor, 3.8-4.0 kg. Fyller du säcken själv rekommenderas att spreja fyllningen med lite silikon för att smörja och ge fyllningen en vattenavvisande effekt. 
* Yggdrafill. En blandning av behandlad fyllningsmedia med glaskulor som grund. Blandningen gör att säcken låser bättre och behandlingen gör så fyllningen blir vattenavvisande.

Material och skötselråd: Dubbelsydd vaxad segelduk. Rengör med tvål och ljummet vatten. Vaxa kontinuerligt efter behov för att skydda tyget, göra det vattenavvisande och öka grepp-förmågan. När säcken är ny är den styv, den blir mjukare med tiden och en break in sker naturligt genom användning.

Drengr är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…