Fenix 7X PRO Sapphire Solar Carbon grey titan/Black 51mm

10 895 kr
I lager    Affiliate-länk till AstroSweden

Få mer ut av varje timme med avancerade träningsfunktioner, övervakning av hälsa och välbefinnande dygnet runt, och upp till mer än en månads batteritid med Power Sapphire™-lins med solenergiladdning1 och en tålig boett.

LÅNG BATTERITID MED SOLENERGILADDNING
Få upp till 22 dagar i smartwatchläge med solenergiladdning i 3 timmar direkt solljus (50 000 lux) per dag och upp till 73 timmar i GPS-läge med solenergiladdning (förutsätter kontinuerlig användning under hela perioden i förhållanden på 50 000 lux)

INBYGGD LED-FICKLAMPA
Olika ljusstyrkor och ett rött säkerhetsljus ger dig bättre beredskap när du tränar i mörker och du får också praktisk belysning när du behöver det. Blinkningsläget kan till och med matcha din löpkadens.

BACKPOÄNG
Den här funktionen mäter din aktuella kapacitet att springa i uppförsbacke och utvärderar dina framsteg över tid baserat på VO2 Max och träningshistorik. Den mäter din löpstyrka i branta stigningar och löpningsuthållighet i långa stigningar och ger en poäng baserat på din prestation över tid.

UTHÅLLIGHETSPOÄNG
Den här funktionen finns i din smartklocka och mäter din förmåga att upprätthålla långvarig ansträngning och kombinerar träningsdata från alla idrottsaktiviteter för att hjälpa dig att förstå hur träningen påverkar din totala uthållighet. Det här dynamiska måttet använder VO2 Max, kortsiktig/långsiktig träningsbelastning och andra faktorer för att mäta hur din kondition utvecklas utöver bara VO2 max.

TÅLIG KONSTRUKTION
Denna smartklocka har en tålig och sportig design med en ljusstark 1.4? reptålig AMOLED-skärm i safirglas, responsiv pekskärm, traditionella knappar och 51mm fiberförstärkt polymerboett med titaninfattning och bakre skydd. Klockan är testad enligt amerikanska militärstandarder för värme-, stöt- och vattentålighet.

KUNSKAP ÄR NYCKELN
Hälso- och träningsdata ska vara lätta att tolka och ge användbar information. Börja varje dag med en anpassningsbar morgonrapport och se en daglig sammanfattning av information om hälsa och välbefinnande. Använd träningsberedskap som samlar en mängd olika hälsovärden för att hjälpa dig att maximera träningens effektivitet och återhämtningen2 och förhindra överträning.

Fenix 7X PRO Sapphire Solar Carbon grey titan/Black 51mm finns i kategorin 6544. Garmin är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…