Instinct 2X solar

  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Denna djärva och tåliga smartwatch med GPS är tillräckligt tuff för att hålla jämna steg med dig, och den har särskilda taktiska funktioner, inbyggd LED-ficklampa och solenergiladdning så att du kan vara ute längre.
* Med obegränsad batteritid i smartwatch-läge med solenergiladdning1 behöver du inte avbryta uppdraget innan det är slut.
* Särskilda taktiska funktioner som kompatibilitet med mörkerseendeglasögon och mer för fältuppdrag.
* Slitstyrka enligt militära standarder för att du ska kunna köra på som du har tänkt.
* När det blir mörkt kan du ändå fortsätta med hjälp av LED-ficklampan som finns inbyggd i din smartwatch.
* Träna med en smartklocka som har inbyggda sportappar på handleden.
* Förstå din kropp bättre med en smartwatch som registrerar din hälsa dygnet runt. VARFÖR BARA UTFÖRA UPPDRAGET? TA DET ETT STEG LÄNGRE. Denna djärva och tåliga smartwatch med GPS är tillräckligt tuff för att hålla jämna steg med dig, och den har särskilda taktiska funktioner, inbyggd LED-ficklampa och solenergiladdning så att du kan vara ute längre. Med obegränsad batteritid i smartwatch-läge med solenergiladdning1 behöver du inte avbryta uppdraget innan det är slut. Särskilda taktiska funktioner som kompatibilitet med mörkerseendeglasögon och mer för fältuppdrag. Slitstyrka enligt militära standarder för att du ska kunna köra på som du har tänkt. När det blir mörkt kan du ändå fortsätta med hjälp av LED-ficklampan som finns inbyggd i din smartwatch. Träna med en smartklocka som har inbyggda sportappar på handleden. Förstå din kropp bättre med en smartwatch som registrerar din hälsa dygnet runt.

FRAMTAGEN FÖR ATT VARA UTHÅLLIG Den här extremt tåliga träningsklockan har en skärm med solenergiladdning och tålig 50 mm polymerboett. Den är vattenklassad enligt 10 ATM och testad enligt amerikanska militärstandarder 810 för värme-, stöt- och vattentålighet. GÖR DET DU GILLAR Klockan är alltid redo för äventyr med en konstruktion som är gjord för action och funktioner som stöttar dina taktiska uppdrag. Dessutom visar klockans design att du går din egen väg. FÅ MER BATTERI FRÅN SOLEN Ta dig längre än någonsin tidigare med solenergiladdning med obegränsad batteritid i smartwatch-läge1. Med Power Manager kan du dessutom förlänga batteritiden genom att styra vilka inställningar och sensorer som drar ström.

DRIVS AV SOLEN Power Glass™-linsen med solenergiladdning förlänger batteritiden och producerar 50 % mer energi än på Instinct® 2 Solar. Var ute längre med potential för obegränsad batteritid i smartwatchläge1 med hjälp av solenergi. INBYGGD FICKLAMPA En inbyggd ficklampa med flera LED-lampor visar vägen då det är mörkt genom varierande ljusstyrka och ett stroboskop som matchar löpkadensen. Dessutom har den ett läge med grön säkerhetslampa som hjälper dig att hålla ett öga på omgivningen när du är ute i mörkret. KOMPATIBEL MED MÖRKERSEENDE Byt mellan dag- och nattvy med en skärm som kan läsas med mörkerseendeglasögon.

SMYGLÄGE Håll dig dold genom att aktivera smygläge för att sluta lagra och dela din GPS-position och för att avaktivera trådlös anslutning och kommunikation. DUBBELT POSITIONSFORMAT Du kan enkelt synkronisera din plats med andra genom att se både Universal transverse mercator (UTM) och det militära rutnätsystemet (MGRS) på samma skärm. BALLISTIKKALKYLATOR Lås upp Applied Ballistics®-kalkylatorn via AB Synapse™ – Garmin-appen (upplåsningsavgift krävs) för att komma åt siktlösningar för långdistansskytte ute på fältet.

KILL SWITCH Om säkerheten blir ett problem kan knappen kill switch rensa enheten på allt användarminne. JUMPMASTER-LÄGE Beräkna högsta utlösningshöjd enligt militära riktlinjer och hitta målet när du har hoppat. TAKTISK AKTIVITET Se tid, tempo, aktuell tid, höjd och plats i båda koordinattyperna.


STÖD FÖR BAND MED FLERA FREKVENSER Du får och kan använda flera frekvenser som skickas av navigeringssatelliter, vilket ger förbättrad noggrannhet för din position. ABC-SENSORER Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass. TRACBACK® Använd den här funktionen och navigera tillbaka längs samma rutt så att du är säker på att du tar samma rutt tillbaka till startpunkten.


REFERENSPUNKT Håll koll på en känd plats – som din bil eller startpunkten – i förhållande till din plats, och hitta enkelt tillbaka till den.

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på din smartklocka när den är parkopplad med en kompatibel smartphone. CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ- appen på din kompatibla smartphone. TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer. SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan din position skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor2. KALENDERVY Se enkelt planerna för dagen med en särskild kalenderskärm när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. SYNKRONISERA MED APPEN GARMIN CONNECT™ Se all hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone är en växande onlinegrupp där man kan koppla upp sig, tävla och dela.

INBYGGDA SPORTAPPAR Gör det du gillar med förinstallerade aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning, styrketräning, inomhusklättring, skidåkning, snowboard, golf, yoga, pilates med mera. HINDERBANELOPP Håll koll på hur du presterar på hinderbanetävlingar med mellantider som registreras mellan löpnings- och hinderdelar under loppet. När du har registrerat mellantiderna manuellt under det första varvet kan du fokusera helt på loppet efter det eftersom mellantiderna registreras automatiskt. Sedan kan du titta på statistiken efter loppet. HIIT-PASS Den här aktivitetsprofilen håller koll på dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassade pass. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera. VO2 MAX Träna smartare med VO2 Max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det tar till och med hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd. DAGLIGA FÖRESLAGNA TRÄNINGSPASS Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda eller cykeltur för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i Garmin Connect-appen. ÅTERHÄMTNINGSRÅDGIVARE Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen. MTB-DYNAMIK Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade Grit®- och Flow™-mått som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Få puls3-data med aviseringar om pulsen förblir för hög eller för låg medan du är i vila. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter. SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en fullständig analys av sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn3. Se allt på en särskild widget som även visar sömnresultat och information. MORGONRAPPORT Få en rapport över dina sömn-, återhämtnings- och träningsutsikter så snart du vaknar – tillsammans med HRV-status och en väderprognos. Du kan också anpassa rapporten så att den visar vad du vill se. ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv och när du behöver vila. PULSOXIMETER För höjdacklimatisering eller sömnövervakning använder en pulsoximetersensor4 ljusstrålar vid handleden för att uppskatta hur väl kroppen absorberar syre. HRV-STATUS Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet. Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, återhämtning och träningsresultat genom pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknik som utvecklats av vårt Firstbeat Analytics™-team.

Instinct 2X solar finns i kategorin 340. Garmin är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…