Essential 3-in-1 microUSB,USB-C,Lightning

I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

* 18 W höghastighetsladdning
* 480 Mbps ultrasnabb överföring
* Extra slitstark, klarar fler än 10 000 böjningar Flexibel och slitstark Charge & Sync-kabel som är MFi-certifierad och har en maximal uteffekt på 20 W vilket gör den perfekt för Apple-produkter. Kan användas för 480 Mbps höghastighetsöverföring av alla filtyper.

Charge & Sync-kabeln från GP är den perfekta kabeln för daglig användning. Kabeln är tillverkad av böjligt material som gör att den kan sträckas och böjas över 10 000 gånger utan att gå av. Med de medföljande adaptrarna blir det enklare än någonsin att ladda olika enheter.

Extra slitstark
Charge & Sync-kabeln från GP trasslar sig inte och är gjord för att hålla. Den är tillverkad med TPE, ett mycket böjligt material som gör att kabeln kan sträckas och böjas över 10 000 gånger utan att gå av.

Höghastighetsladdning
Med Charge & Sync-kabeln från GP kan du ladda riktigt snabbt.  Den stödjer Quick Charge med en maximal uteffekt på 18 W. Lämplig för en mängd olika applikationer, bland annat bärbara datorer, surfplattor, smartphones, kameror, spelkonsoler, headset, Bluetooth-högtalare med mera.

Ultrasnabb överföring
Med Charge & Sync-kabeln från GP kan du göra blixtsnabba dataöverföringar varje dag. Den kan användas för 480 Mbps höghastighetsöverföring av alla filtyper, bland annat musik, video, bilder och filer. Perfekt för alla som behöver överföra stora datamängder varje dag.

Miljövänlig förpackning
Charge & Sync-kabeln från GP har en förpackning helt av papper, vilket belastar miljön mindre.

Essential 3-in-1 microUSB,USB-C,Lightning finns i kategorin 6295. GT är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…