Stoked 9 fot Flugspö

1 999 kr
I lager    Affiliate-länk till AstroSweden

Guideline Stoked är förutom Kaitum serien en instegsmodell för Guideline flugspön.
I prissegmentet lite billigare är det nog svårt att hitta ett lika arbetet flugfiskespö och som har det senaste inom material- och produktionsteknik.

Ett extra plus är att Stoked-serien också har många av de mer miljövänliga komponenterna som finns i Elevation-serien.

Jämfört med Elevation har Stoked något lägre grafitmodulus - 24T / 30T / 36T mot 36T / 40T. I praktiken betyder detta att Stoked är lättare att kasta och har en mer förlåtande klinga mot kastfel.
Trots detta så är de lätta och responsiva spön med en aktion och känsla som är förknippad med betydligt mycket dyrare flugspön. Stoked aktion är mediumsnabb.

Alla modeller är 4-delade och levereras i en hård Cordura tub.

Även Stoked serien finns i hela klassen, Guidline väljer att beskriva dom såhär:

Stoked 8'6 #4, 9' #5 & 9' #6: Klass #4 och #5 är typiska allroundspön för öringfiske med nymfer, torrflugor och lättare streamers. Stoked i #6 är det perfekta valet för större flugor, större fisk och kanske lättare kustefiske där man är mer utsatt för väder och vind.

Stoked 9' #7-8-9: Typiska spön för tyngre fiske efter stor öring, gädda, havsöring och lax. De här modellerna passar för större strömmande vatten, insjöar, kust och tropiskt fiske där stor fisk och krävande förhållanden är vanliga.

Stoked 10' #6-7: Detta är den mest populära längden för klassiskt sjöfiske från båt och det bästa valet för fiske i strömmande vatten efter havsöring och lax.

Stoked 9 fot Flugspö finns i kategorin 4927. Guideline är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…