Mountain Hunter Expedition HWS Packable Trousers AXIS MSP® Mountain

4 295 kr
  Kommer snart    Affiliate-länk till AstroSweden

Packbar jaktbyxa med Härkilas vind- och vattentäta lättviktsmembran samt AXIS MSP® Mountain-kamouflage

Upplev jakten som aldrig förr med Mountain Hunter Expedition HWS Packable Trousers från Härkila. Dessa byxor är skapade för den moderna jägaren som kräver topprestanda och komfort i alla väderförhållanden.Härkila Weather System (HWS®):

Med sitt vind- och vattentäta lättviktsmembran som ingår i Härkilas banbrytande HWS®-teknologi, garanterar dessa byxor att du förblir skyddad mot väder och vind. Oavsett om du står inför en regnskur eller en frisk bris, kan du vara säker på att du håller dig torr och bekväm.Funktionell Design:

Mountain Hunter Expedition HWS Packable Trousers är utrustade med integrerat bälte och klickspänne för att säkerställa en bekväm och säker passform. De långa dragkedjorna på sidorna gör det enkelt att ta av och på byxorna och ger dig även möjlighet till ventilation under högintensiv aktivitet.Stretch och Anpassningsbara Detaljer:

Dessa stretchiga byxor har justerbara benslut, vilket gör att du kan anpassa dem efter dina behov och skor. Dessutom kan de enkelt packas ner i sin egen innerficka när de inte används, vilket gör dem lätta att bära med dig.Axis MSP® Kamouflage:

Härkilas egna Axis MSP®-kamouflage är utformat för att hjälpa dig smälta in i omgivningen. Oavsett om du jagar i skog, fjäll eller öppna landskap, ger detta kamouflage dig en övertag genom att göra dig osynlig för viltet.Specifikationer:
* Kamouflage: Axis MSP® Mountain
* Teknologi: HWS® – Härkila Weather System
* Membran: HWS® 2,5-lager
* Vattentäthet: 20.000 mm
* Andningsförmåga: 20.000 mm
* Mountain Hunter Expedition HWS Packable Trousers är det självklara valet för jägaren som strävar efter att prestera på toppnivå oavsett väder och terräng. Dessa byxor kombinerar avancerad teknik med användarvänliga funktioner för att ge dig den ultimata jaktkomforten. Ge dig själv fördelen med Härkilas Mountain Hunter Expedition-byxor och ta jakten till nästa nivå.Material:

66 % Nylon, 34 % Polyuretan, mekanisk stretch, DWR

Mountain Hunter Expedition HWS Packable Trousers AXIS MSP® Mountain finns i kategorin 5552. Härkila är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…