Weaver/Picatinny Sadelmontage, QR

I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Innomount Weaver/Picatinny Sadelmontage, QR

Sadelmontage med snabbfäste från Innomount för Weaver och Picatinny skena.
Sadelmontaget finns i tre bygghöjder, 14mm. 17mm. och 20mm samt med ringdiametern 1tum(25.4). 30mm. 34mm. 36mm. 40mm vi rekommenderar 14mm bygghöjd upp till och med 50mm objektivsstorlek. Undantag kan vara ifall kikarsiktet är mycket kort.Sadelmontage med snabbfäste från Innomount för Weaver och Picatinny skena.
Sadelmontaget finns i tre bygghöjder, 14mm. 17mm. och 20mm samt med ringdiametern 1tum(25.4). 30mm. 34mm. 36mm. 40mm vi rekommenderar 14mm bygghöjd upp till och med 50mm objektivsstorlek. Undantag kan vara ifall kikarsiktet är mycket kort.

Innomount montage har bland annat en låsning som är betydligt bättre än originalet där låsarmarna är infällda i sadelmontaget i låst läge. Dessa låsarmar fälls ut genom att en knapp på motsatt sida trycks in. Detta ger ett överlägset bättre skydd mot att fästet ofrivilligt öppnas i täta snår eller vid transport. Låsarmarna öppnas dessutom i motsatt riktning mot varandra vilket skyddar mot att en gren skulle kunna öppna båda ifall armarna är utfällda


Tekniska data:
Tillverkat i Tyskland.
QR funktion (Quick release)
100% träfflägessäkra efter byte.
Låsning i motsatt riktning för maximal säkerhet
Infällda låsarmar
2 års garanti

Weaver/Picatinny Sadelmontage, QR finns i kategorin 2251. Innomount är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…