Saturn Map & Observing Guide

I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Saturn Map är ett ovärderligt hjälpmedel för observationer av Saturnus, oavsedd om du är nybörjare eller erfaren amatörastronom. Med denna karta blir det genast mycket mer spännande att titta på den förmodligen finaste planeten i solsystemet.Saturn Map & Observing Guide - språk: Engelska


* Karta och hjälpmedel för observationer av Saturnus, dess ringar och största månar.
* Visar typiska detaljer i Saturnus atmosfär.
* Innehåller en lista på alla oppositioner till och med 2020.
* Rekommendera filter för visuellt och fotografiskt bruk.
* Vattenresistent för enkel användning utomhus. Storlek 64x28 cm öppnad eller 31,6x28 cm ihopvikt. Denna prisvärda Orion Saturn Map & Observing Guide är ett underbart verktyg för hobbyastronomer på alla nivåer som vill berika sina observationer och förståelse för denna unika gasjätteplanet och dess spektakulära ringsystem. Vi har packat den tredubbla Saturnus kartan och observationsguiden med vackra bilder och användbara tips som hjälper dig att få ut det mesta av varje utsikt över Saturnus. Med den här kart- och observationsguiden vid din sida lär du dig intressant information om Saturnus många månar, dess omfattande ringsystem, ringlutningscykel och mer. Kartan hjälper dig att lära dig att identifiera ljusa och mörka atmosfäriska egenskaper hos Saturnus med hjälp av officiell nomenklatur. Du kommer att uppskatta den grundliga listan över rekommenderade filter för att förbättra visuella vyer och astrofoton av Saturnus, och den detaljerade listan över alla kommande konjunktioner och motstånd från Saturnus från 2014 till 2020 hjälper dig att planera för att fånga dessa intressanta händelser.

Saturnus karta och observationsguide mäter 64 x 28 cm när den är helt utvecklad och viks ihop till 31,6 x 28 cm. Den tredubbla Saturn Map & Observing Guide är laminerad i plast för lång hållbarhet samt skydd mot dagg, smuts och enstaka kaffespill.

Orion är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…