Chiron 384x288, 25 mm Värmesikte

11 995 kr 20 863 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Ett av de mest kompakta värmesiktena på marknaden som kan bli en perfekt lösning för åteljägaren samt när man går i spannmål eller skjuter på kort till meddeldistans.

Chiron 384x288, 25 mm Värmesikte

Ett av de mest kompakta värmesiktena på marknaden som kan bli en perfekt lösning för åteljägaren samt när man går i spannmål eller skjuter på kort till meddeldistans.

Det som gör Chironserien extra spännande är möjligheten att använda enheten som både värmesikte, värmekamera och frontmonterat värmesikte genom att enkelt montera olika adaptrar på siktet. En mycket innovativ och spännande lösning som gör just Pixfra Chiron till ett banbrytande termiskt sikte.

Specifikationer:

Jakt handlar om \”ögonblicket\”, så det får inte finnas något fel mellan vad du ser på enhetens skärm och var ditt mål faktiskt är. PIPS(Pixfra lösning för bildbehandling) möjliggör en bildfördröjning på mindre än 20 ms, jämfört med 60 ms med konventionella siktena, vilket hjälper dig att sikta exakt på målet.
Chiron-serien har en design med vridknapp som hjälper dig att snabbt använda menyn för en bekvämare och snabbare användarupplevelse.
Den robusta konstruktionen är utformad för att klara en maximal rekyl på över 6 000 joule, perfekt för en mängd olika gevär med kalibrar som 12 gauge, 9,3x64, .375H&H, etc.
Chiron har stöd för RAR (Recoil Activated Recording), som automatiskt spelar in viktiga ögonblick när du filmar, så att du inte missar några av höjdpunkterna. Med Pixfra APP kan du också snabbt dela videor med dina vänner.
6 x utbyttbara värmepaletter (vit varm/svart varm/järnröd/larm/bärnsten/smaragd).
Bild i Bild funktion (PIP) ger möjlighet att kunna se samtidigt både en inzoomad bild över målet men också en större bild så att man får en bra uppfattning om omgivningen.
Tekniska data:

384×288, 12 µm industriledande okyld Vox-sensor
Hög känslighet, NETD

PixFra är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…