Essential Stove Set 1,3 L

1 195 kr
I lager    Affiliate-länk till AstroSweden

Enkel och avskalad design som erbjuder maximal kapacitet i behändigt format.Man behöver inte vara friluftsproffs för att få laga mat i det fria. Primus skapade Essential Stove Set för att vem som helst ska kunna ge sig ut på äventyr, nära eller långt borta. Oavsett om du är ute efter en lite roligare picknick i stan eller om du ska ge dig ut på en längre vandring.

Brännaren är integrerad i vindskyddet vilket ger ett stabilt kök som är väldigt lätt att sätta ihop ute i skogen, parken eller på turen. I tre simpla steg är det redo för matlagning: ta ut vindskyddet ur kastrullen, anslut gasen och tänd köket! När du packar ihop lägret packas alla delar ihop i kastrullen och blir en kompakt, skrammelfri enhet. Brännaren är dessutom väldigt tyst i jämförelse med andra gaskök.

Detta är den mindre varianten av Essentials Stove Set och kommer med två st 1,3-liters kastruller i lätt aluminium, lagom till 1-3 personer.

Locket fungerar även som stekpanna och har en non-stick-beläggning för att pannkakorna inte ska bränna fast. Perfekt för micro-äventyren nära stan med vännerna.

Detaljer:


* Vindskydd med integrerad brännare.
* Två packbara aluminiumkastruller.
* En stekpanna med non-stick-beläggning & fungerar även som lock.
* Fungerar med de flesta kastruller och stekpannor som finns på marknaden.
* Griptång.
* Mått: 198x90mm
* Vikt: 822g
* Effekt: 2000W
* Personer: 1-3
* OBS gastub ingår inte. Produktmanualer

Manual till Primus Essential Stove Set ()

Primus är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…