Lynx Insulated Byxa

2 995 kr
I lager    Affiliate-länk till AstroSweden

Detta är den fodrade versionen av storsäljaren Pumori Lynx och är tillverkad för de riktigt kalla jaktdagarna!
Pumori Lynx Insulated är en extra-isolerad och värmande jaktställ med alla praktiska funktioner som kan krävas under jakt. Pumori skapar sina produkter med ett enda mål, att tillverka produkter som optimerar förutsättningarna att du som jägare ska lyckas, utan att tappa fokusering och tålamod - oavsett väderlek!Pumori Lynx Insulated är en extra-isolerad och värmande jaktbyxa med alla praktiska funktioner som kan krävas under jakt. Pumori skapar sina produkter med ett enda mål, att tillverka produkter som optimerar förutsättningarna att du som jägare ska lyckas, utan att tappa fokusering och tålamod - oavsett väderlek!

Redo för naturens krafter
Vadderingen håller dig varm även under de kallaste vinterdagarna och tillsammans med sitt vatten- och vindtäta membran behöver du inte oroa dig för varken regn, snö eller vindar! Byxan är tillverkad likt en hängselbyxa och har även isolering över bröst, mage & ländrygg vilket gör den extremt varm och rekommenderas starkt till den stillasittande jägaren!

Funktioner som gör skillnad
Byxan har rymliga lår- och benfickor, justerbart & öppningsbart benslut vilket gör att byxorna går att få över även de större vinterstövlarna! Samtliga dragkedjor är tillverkade av YKK vilket gör dom pålitliga även under extrem kyla. Även den stretchbara hängsel-delen är isolerad vilket ger en bra värmeisolering över både bröst, mage & ländrygg!

Specifikationer:
- Extra isolerad med Poly-Protect (Perfekt för jakt i extrem kyla)
- Justerbara hängslen
- Justerbart & öppningsbart benslut
- Bältesöglor
- Rymliga ben & lårfickor
- Isolerad över bröst, mage & ländrygg

Material:
Yttertyg - 100% Polyester + PU Membran
Foder: 100% Polyester

Lynx Insulated Byxa finns i kategorin 5552. Pumori är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…