Lynx Insulated Jaktställ

5 294 kr 6 990 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Detta är den fodrade versionen av Pumori Lynx och är tillverkad för de riktigt kalla jaktdagarna!
Pumori Lynx Insulated är en extra-isolerad och värmande jaktställ med alla praktiska funktioner som kan krävas under jakt. Pumori skapar sina produkter med ett enda mål, att tillverka produkter som optimerar förutsättningarna att du som jägare ska lyckas, utan att tappa fokusering och tålamod - oavsett väderlek!Redo för naturens krafter
Vadderingen håller dig varm även under de kallaste vinterdagarna och tillsammans med sitt vatten- och vindtäta membran behöver du inte oroa dig för varken regn, snö eller vindar! Jackan är även tilltagen i sin längd för att du inte ska få in kallt drag mellan jacka och byxa vilket gör den optimal för jakt i kall temperatur och är perfekt för den ihärdige passkytten!

Funktioner som gör skillnad
Jackan har rymliga magfickor, mobilficka på insidan samt radiofickor på båda sidor, vilket gör att den är användbar för såväl höger- som vänsterskyttar! Den löstagbara huvan på jackan är rymlig och skyddar dig från kalla vindar och regn/slask och samtliga dragkedjor är tillverkade av YKK vilket gör dom pålitliga även under extrem kyla!

Byxan har rymliga lår- och benfickor, justerbart & öppningsbart benslut vilket gör att byxorna går att få över även de större vinterstövlarna! Samtliga dragkedjor är tillverkade av YKK vilket gör dom pålitliga även under extrem kyla. Även den stretchbara hängsel-delen är isolerad vilket ger en bra värmeisolering över både bröst, mage & ländrygg!

Specifikationer jacka:


* Extra isolerad med Poly-Protect (Perfekt för jakt i extrem kyla)
* Löstagbar huva
* Radiofickor för både höger- och vänsterskyttar
* Innerficka
* Rymliga magfickor
* Extra tilltagen längd för bättre isolering Specifikationer byxor:


* Extra isolerad med Poly-Protect (Perfekt för jakt i extrem kyla)
* Justerbara hängslen
* Justerbart & öppningsbart benslut
* Bältesöglor
* Rymliga ben & lårfickor
* Isolerad över bröst, mage & ländrygg Material:
Yttertyg - 100% Polyester + PU Membran
Foder: 100% Polyester

Pumori är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…