Sarek Insulated Jacka

1 795 kr 3 995 kr
I lager    Affiliate-länk till AstroSweden

Jackan Pumori Sarek Insulated är en extra-isolerad och värmande jaktjacka med alla praktiska funktioner som kan krävas under jakt.

Pumori skapar sina produkter med ett enda mål, att optimera förutsättningarna för att du som jägare ska lyckas, utan att tappa fokusering och tålamod - oavsett väderlek!
Modellen är 182 cm lång och bär storlek 50.

Pumori Sarek Insulated är en extra-isolerad och värmande jaktjacka med alla praktiska funktioner som kan krävas under jakt. Pumori skapar sina produkter med ett enda mål, att tillverka produkter som optimerar förutsättningarna att du som jägare ska lyckas, utan att tappa fokusering och tålamod - oavsett väderlek!

Redo för naturens krafter
Poly-protect vadderingen håller dig varm även under de kallaste vinterdagarna och tillsammans med sitt vatten- och vindtäta membran behöver du inte oroa dig för varken regn, snö eller vindar! Jackan är även tilltagen i sin längd för att du ej ska få kallt drag mellan jacka och byxa vilket gör den optimal för jakt i kall temperatur och är perfekt för den ihärdige passkytten!

Funktioner som gör skillnad
Jackan har rymliga magfickor, mobilficka på insidan samt radiofickor på båda sidor, vilket gör att den är användbar för såväl höger- som vänsterskyttar! Den löstagbara huvan på jackan är rymlig och skyddar dig från kalla vindar och regn/slask och samtliga dragkedjor är tillverkade av YKK vilket gör dom pålitliga även under extrem kyla!

Specifikationer:
- Extra isolerad med Poly-Protect (Perfekt för jakt i extrem kyla)
- Löstagbar huva
- Radiofickor för både höger- och vänsterskyttar
- Innerficka
- Rymliga magfickor
- Extra tilltagen längd för bättre isolering

Material:
Yttertyg - 100% Polyester + PU Membran
Foder: 100% Polyester

Pumori är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…