Downpour Eco Pants FZ

  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Downpour Eco Pant är nästa generations benkläder för vandrare som är engagerade i att skydda världen samtidigt som de utforskar den.Aktiviteter

Vi rekommenderar att du använder den här för:


* Allmän användning
* Vandring i berg Teknik och egenskaper:

Tillverkad av återvunnet 2,5-lagers Pertex® Revolve-tyg med en fluorkarbonfri DWR-behandling, och är vår första vattentäta skalbyxa i mono-polymer. Den har en utsida och ett membran av polyester, vilket innebär att den, förutom att vara 100 % återvunnen, även har framtida potential att vara helt återvunnen i slutet av sin livslängd. De oklanderliga miljöegenskaperna kombineras med en mängd praktiska egenskaper, bland annat en elastisk midjeresår med låg vikt och dragkedjor i hela längden så att du kan dra på dig dem över vandringskängorna när vädret slår om.

Den är mjuk, lätt och användarvänlig och är den perfekta packbara lösningen för helgvandrare och erfarna vandrare i milda men föränderliga förhållanden.
* Passform:Normal (Fit: Regular)
* Vikt: 280 g / 9,9 oz
* Produktkod:QWG-86
* Återvunnen Pertex® Shield Revolve 2,5-lagers vattentät konstruktion med fluorkarbonfri DWR (50D)
* Full resår i midjan med dragsko och justerbar front
* Full längd från övre lår Ykk Dragkedja i benöppningen på sidan med stormskydd

Fakta om material:

Slutet på liveti åtanke

Den här utrustningen är tillverkad av återvunna monopolymertyger och är också lättare att återvinna vid slutet av sin livslängd än tyger som är tillverkade av flera polymerskikt.

Pertex® sköld Revolve

Ett lätt och andningsaktivt vattentätt tyg tillverkat av 100 % återvunnet material. Med en monopolymerkonstruktion är det mycket lättare att återvinna vid slutet av dess livslängd än tyger tillverkade av flera olika polymerskikt.

RAB är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…