DR920, Elite, Tritium, BLK Frame, TB Bronze

  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Snabba och exakta träffar vinner matcher. Med det i åtanke har Shadow systems utvecklat en pistol som träffar snabbare.Shadow Systems har utvecklat en pistol som tack vare väl urtagen varbygel medger högt grepp på pistolen.  Detta ger en låg visirlinje, vilket ger hög kontrollbarhet vid skytte. I greppet använder man en textur som gör ytan greppvänlig oavsett väderlek. Denna textur finns även för stödtummen på kolven. 

Även utan den externa magasinbrunnen (ingår) monterad så är greppets magsinbrun väl tilltagen för snabba och enkla magsinsbyten. 

DR920 passar i Glock 17 hölster. 

Avtryckaren är i metall och ger ett kort och distinkt tryck för att vara en striker fire-pistol. 

Modellen är redo att montera optik direkt på manteln. Shadow systems är ensamma om att använda sig av en lösning  som möjliggör montering av flera olika märken av rödpunktsikten, direkt på manteln, utan att behöva tillverka en passande adapter. Några av de märken som passar direkt är Trijicon, Vortex, Leupold, Holosun, SIG, Swampfox, TruGlo, Shield. Dessa skruvas med rejäla skruv som ger ett betydligt starkare montage än konkurenternas. 

Manteln är tillverkad i 17-4 rostfritt stål. manteln är mycket lätt att greppa för att göra mantelrörelse med sin unika utformning. På manteln sitter trevliga och tydliga stålsikten, helsvart bakre sikte och tritium korn. 

Pipan är av matchkvalitet med traditionella bommar, och är flutad för att minska risken för att skräp stör funktionen. Både den vanliga och den gängade modellen av DR920 är upptagna på IPSC Produktions listan. 

Vapnet kommer med en trevlig tygväska, 2st 17 skotts magasin (Pmag), magasinsbrunn, totalt 3 st olika grepp och manual. 

Shadow Systems är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…