Stradic Haspelcombo

3 799 kr 4 748 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Fantastiska Shimono Stradic, denna ökända kvalitets rulle, paras nu ihop med värdigt spö som tillmans gör en helt makalös combo. Som vanligt, till ett grymt pris. I setet ingår en påspolad lina, som vi väljer, den kommer att passa riktigt bra (vi har lång erfarenhet och bred kunskap vad gäller att välja rätt lina till rätt spö och rulle). Om specifika önskemål kring detta finns tar vi givetvis hänsyn till det i första hand. Meddela oss alt lämna en kommentar på din order.Spö: Shimano Stradic Spinning

Stradic Spinning-serien erbjuder ett brett utbud och är den perfekta partnern för att matcha den berömda Stradic-rullen.Med lätta, tekniskt avancerade XSR kolfiberblad är responsen och mångsidigheten i denna premiumserie är enastående.
* Denna serie har måttligt snabb action. (perfekt för svenskt fiske)
* High Modulus XSR multi-directional kolfiberblad med Diaflash-teknologi.
* Spöna har även delade grepp, med traditionella korkgrepp inblandade i Fuji-hjulhållaren.
* Alla spön är försedda med Fuji Alconite K-ögon.
* Ett ultralätt spö

Rulle: Shimano Stradic FM

Stradic ligger precis i mitten av Coresolid familjen och är fullpackad med mängder av avancerad teknologi. Det spelar ingen roll om du fiskar med varierande metoder efter olika arter, eller om du är specialiserad på en typ av fiske, det finns en Stradic för alla!

Stark och kraftfull nog för fiske med tunga beten och drillning av grov fisk, men ändå med silkeslen gång som erbjuder precision när den så väl behövs. Shimano Stradic är ett nöje att använda och kommer att höja din fiskeupplevelse till nästa nivå!Stradic har begåvats med några av Shimanos allra finaste teknologier som Hagane Gear, X-Ship, Micro Module II, Silent Drive, InfintyXross och Infinitydrive. Dessa avancerade teknoliger är huserade i lättviktskroppen av aluminium, Hagane Body, som producerar den kraftfulla mjukheten du känner av vid vevninig under motstånd.

Duracross bromsen ger en precis och extremt exat kontroll vid drillning av fisk, även under extremt tryck.Tillägget av X-Protect gör att den här rullen lämpar sig lika bra för fiske i din lokala sjö, som i havet. Long Stroke AR-C spole för ökade kastlängder och Anti-Twist Fin för superb linuppläggning gör den här långlevade Shimano favoriten till ett rent nöje att fiska med i alla miljöer.
* En av Shimanos mest poupulära haspelrullar
* Hagane Gear, X-Ship, Micro Modeule II, Silent Drive, InfintyXross och infinitydrive kombineras för att leverera kraft och en väldigt mjuk rotation
* X-Protect vattentätt skydd för fiske i saltvatten
* Long Stroke AR-C spole ökar kastlängden
* Anti-Twist fin för felfri linuppläggning
* Avancerad Duracross broms för kraftfull, exakt drillning

Storlek, Kullager, Utväxling, Vikt ,Inmatning/varv, Linkapacitet


* C2000HG 6+1 6,0:1 185g 81cm 215m/0,18mm 3kg
* 2500 6+1 5,1:1 220g 75cm 160m/0,25mm 9kg
* 2500HG 6+1 5,8:1 220g 86cm 160m/0,25mm 9kg

Shimano är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…