Tränsväska | Stable Classics

503,20 kr 629 kr
I lager    Affiliate-länk till AstroSweden

Denna fantastiska väska från Stable Classics svarta kollektion erbjuder tillräckligt med utrymme för ditt träns, skyddar det och är dessutom supersnygg. I elegant svart med Soulhorse-broderi och en ring för att fästa taggar är den din perfekta följeslagare i stallet och på tävling. Den lilla fickan på framsidan är superpraktisk för förvaring av småsaker som skötselprodukter eller tränstillbehör. Väskans insida är mjukt fodrad med kaninpälsimitation och ger optimalt skydd för dina läderartiklar. Väskan är lämplig för varmblodiga och kallblodiga snaffles samt mindre snaffles. Tack vare det variabla kardborrefästet på insidan kan du även förvara t.ex. en martingal eller halsring, och bettet bör vara rent och torrt innan du förvarar ditt träns i väskan!

Tekniska egenskaper

Denna tränsväska har följande egenskaper:


* Mått: ca 70x30x20cm
* Tränsväskan rymmer ett varmblodigt träns inklusive tyglar plus 1 varmblodig grimma.
* Materialets sammansättning:
* Yttermaterial: 100% polyester
* Innerfoder: Fuskpäls 100% polyester Exceptionell och klassisk kollektion

Letar du efter en ovanlig och klassisk kollektion till ditt stall? Då har vi precis det du behöver! Vår nya Soulhorse-kollektion har skapats med kärlek och engagemang för att erbjuda dig oöverträffad stil och praktiska detaljer.

Vi har skapat denna kollektion för dig med massor av kärlek och uppmärksamhet på detaljer. Varje del har noggrant utformats för att uppfylla dina behov som ryttare. Vi har tänkt på allt från att skydda dina värdefulla stövlar och hjälmar till den perfekta förvaringen för ditt träns.

Låt dig överraskas av de många detaljerna och de fantastiska funktionerna. Det supermjuka fodret i fuskpäls ser till att din utrustning är skyddad och säkert förvarad. De små öglorna på fickorna gör att du kan fästa ditt unika Soulhorse-märke och göra din look personlig.

Våra dressyr- och hoppschabrak erbjuder inte bara optimal komfort för din häst, utan ser också helt fantastiska ut. Med sina glittrande detaljer och klassiska svarta design kommer du definitivt att bli ett blickfång på arenan.

Dina hästar kommer inte heller att missa det! Våra flugslöjor finns inte bara i olika storlekar, utan också i klassiskt svart med glittrande glitterdetaljer. De skyddar inte bara dina hästar från irriterande insekter, utan ger dem också en elegant och sofistikerad look.

Och om du behöver en stor väska som passar både för stallet och för fritiden har vi precis det du behöver! Vår rymliga väska har plats för allt du behöver för din häst och dina aktiviteter. Den rymmer till och med upp till två sadelskydd!

Med extra fickor och ringar kan du också bekvämt förvara småsaker för träning eller tävling.

Hela kollektionen från Soulhorse har högkvalitativa glitterdetaljer som ger varje plagg en glamorös touch. Du förtjänar det bästa för dig och din häst! Investera i vår kollektion och låt dig förtrollas av dess unika charm.

Soulhorse - för hästälskare som uppskattar stil och kvalitet. Upptäck de fantastiska möjligheterna med denna kollektion nu och ge dig själv och din häst den utrustning ni förtjänar!

Omfattning av leveransen :

1x Soulhorse tränsväska - Stable Classics

Tränsväska | Stable Classics finns i kategorin 3257. Soulhorse är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…