Flybuster Flugtäcke inkl halstäcke och flughuva

I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

* 10% prisfördelpå paket!
* finmaskigt nät av polyester (200 g/m²)
* lätt och andas
* V-bröstknäppning av hög kvalitet
* Kryssgjordar
* elastiska, avtagbara benremmar
* stor svanskappa
* Svanssnöre
* reflekterande logotryck
* Allroundskydd tack vare kombination med halstäcke och flughuva
* Flughuva med UV-skydd Bästa insektsskyddet på sommarbetet.

Med flugtäcket Flybuster från Stallone kan din häst njuta av sin tid i hagen helt ostört. Täcket är tillverkat av ett högkvalitativt, tätt nätmaterial som är behagligt lätt och bekvämt att bära.
I kombination med halsdelen och flughuvan Flybuster ger den ett effektivt allroundskydd. Täcke, halsdel och huva fästs enkelt med kardborreband.Perfekt passform med mycket komfort.

Flybuster flugtäcke är utrustad med kryssgjordar, svanskappa, elastiska benremmar och ett praktiskt V-bröstfäste för perfekt passform och optimal komfort även när hästen rör sig mycket. Detta innebär att täcket kan skräddarsys och alltid sitter precis rätt. För att förhindra skav är insidan av bröstområdet fodrat med ett lätt, slätt tyg.Slutsats : Flybuster flugtäcke är det perfekta valet för din häst i hagen på sommaren. Tack vare det optimala insektsskyddet, den stora rörelsefriheten och den höga komforten kan din häst njuta av dagen i hagen i fulla drag.

Flybuster Flugtäcke inkl halstäcke och flughuva finns i kategorin 505287. Stallone är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…