Piglet Shad 8,5 cm 4 gram, 8-pack

139 kr
I lager    Affiliate-länk till AstroSweden

Piglet Shad 8,5 cm är en av kreationerna inom Pig Shad familjen.Detta 3,35 (8,5cm) mjuka bete är främst designat för abborrfiske men är mycket mer än ditt genomsnittliga mjuka bete. Den har några framträdande och enastående egenskaper som gör den väldigt speciell. Piglet Shad är gjuten med två densiteter av PVS. Maghalvan av betet är saltad vilket gör att det sjunker ner magen med mer balans och stabilitet i apporteringen. Den rundade paddelsvansen på Piglet Shad resulterar i en lätt magblixt. Piglet Shad har en slits i ryggen såväl som i magen för enkel riggning och högre uppkopplingsförhållande när Texas riggat. En offsetkrok i storlek 2/0 är den perfekta storleken. Piglet Shad är också ett perfekt mjukt bete att rigga med jigghuvud, vi rekommenderar en krokstorlek på 3/0.Piglet Shad är skapad i en miljövänlig produktion med minimala ekologiska fotavtryck. PVS-plasten som används är ftalatfri och luktfri.

Denna jiggen är framtagen som ett abborrbete. Det här är inte bara en shad jigg i mängden, det har några framträdande och enastående egenskaper som gör det väldigt speciellt.

The Piglet Shad är gjuten med två densiteter av PVS. Magen, hälften av betet, är saltat vilket gör att det sjunker med magen ner med ger mer balans och stabilitet.

Den rundade paddelsvansen på Pigstern resulterar i en lätt så kallad bellyflash. Den har en skåra på på ovansidan och undersidan för att lätt kunna riggas med offsetkrok ifall den ska fiskas med tex texas eller carolina rig.

Storlek på offsetkrok som rekomnderas är 2/0. Traditionell jigghuvud siiter bra med 2/0 eller 3/0 storlek. Ekologiskt hållbarhet genomsyrar tillverkning av detta bete, PVS plasten som används är Phthalate fri och luktfri.
* Abborrbete
* Saltat gummi för unik rörelse
* Bellyflash
* Offset redo
* Miljövänlig

Piglet Shad 8,5 cm 4 gram, 8-pack finns i kategorin 3603. The Pig är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…