T3x Lite Rostfri

21 499 kr
  Kommer snart    Affiliate-länk till AstroSweden

Tikka T3x lite SS är en av Sveriges mest populära studsare. Kompositkolvarna har blivigt skumfyllda och därigenom fått mindre resonanseffekt och du kan ta dig fram tystare i skogen. T3x med kompositkolv har utbytbara pistolgrepp med två olika vinklar. Ett öppnare och ett brantare med lite mer handutfyllnad. Kolven ger även möjlighet att sätta på eller ta av en bredare framstock. Syntetkolvarna på T3x har nya greppytor med assymetriskt mönster som skapar bättre friktion och ger ett absolut säkert grepp.Extra pistolgrepp och framstock säljs som lösa reservdelar.Både pistolgreppen och framstock finns i flera olika färger.Tikka T3x Lite Stainless

T3x med syntetkolv har utbytbara pistolgrepp med två olika vinklar. Ett öppnare och ett brantare med lite mer handutfyllnad. Kolven ger även möjlighet att sätta på eller ta av en bredare framstock. Extra pistolgrepp och framstock säljs som lösa reservdelar.

T3x har en ny bakkappa som tack vare de integrerade luftfickorna ger en bättre rekylupptagning och låter dig fokusera på det viktiga.

Rekyl klack:
För ytterligare förbättrad livslängd på rekylklacken så tillverkas den numera i stål.

T3x slutstyckshylsa tillverkas i metall och ger ett bättre skydd för bakre delen av slutstycket och slagstift och håller nu en kvalitet värdigt en TikkaT3x.

Tikka T3x Lite Stainless levereras utan öppna riktmedel. Integrerade spår finns på lådan för kikarmontage. Här finns också gängor för standardmontage av kikare (Weaver).

Den friflytande, rostfria pipan är kallhamrad. Finns även med kort pipa förberedd för montage av mynningsbroms eller ljuddämpare.

Magasinkapacitet

204 Ruger, 222 Rem & 223 Rem: 5
(1 i patronläget samt 4 i magasinet)

Övriga kalibrar: 4
(1 i patronläget + 3 i magasinet)

Tikka är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…