Pioneer 400 magväska

995 kr
  Kommer snart    Affiliate-länk till AstroSweden

PIONEER 400 är ett 6-liters midjepaket som är den perfekta kompakta följeslagaren för alla jaktturer. Den kommer att bära alla dina väsentligheter i snabb och enkel räckvidd och omvandla positionen framifrån och bak så att du aldrig behöver ta av dig den.Vanguard Pioneer 400 magväska

PIONEER 400 är den viktigaste friluftskamrat. Denna kompakta midjeväska behöver aldrig tas av, den lagrar alla dina väsentligheter nära till hands och ändrar enkelt position framifrån och bakåt när du är på språng. Det är viktigt att jaga intuitiva handlingar på fältet och denna väska säkerställer just en sådan upplevelse. Kompakt men ändå full av dedikerade funktioner och detaljer, den här väskan kommer att ta itu med eventuella händelser och stödja alla dina äventyr, och se till att du aldrig missar ett skott.

6-liters huvudfacket är tillräckligt rymligt och de strategiskt integrerade interna och externa fickorna erbjuder ytterligare dedikerade förvarings- och organisationslösningar. Förvara personliga saker som din plånbok och licenser säkert i den stora vattentäta framfickan; använda nätfickorna för att bära vattenflaska eller termokolv; och sätt i de övre sladdfästena och höftbältesöglan för att fästa ytterligare redskap.

Denna produkt är mer än bara en bärande lösning; det är också en handvärmare. För in händerna i ärmarna så upptäcker du en mjuk, varm och mysig handmuff mellan de dubbla bakpanelerna. Handvärmaren innehåller en utsedd värmefickaficka, blixtlåsficka för personliga föremål och den kommer med ett axelrem så att den också kan användas som en fristående föremål.

Den snygga och robusta designen på PIONEER 400 erbjuder rörlighet och hållbarhet under extrema utomhusförhållanden. Andra fantastiska funktioner inkluderar: vadderad bakpanel för bekväm bärning; ergonomiskt formad och väl vadderat midjebälte; XXL silikon dragkedjor - orange färgkodad för huvudöppning; vattentåligt, lätt att rengöra, reptåligt och slitstarkt material på botten; och vår totala täckning regnskydd, som kommer i orange för att förbättra personlig säkerhet.

Egenskaper:


* Tyst, vattenavvisande, mjukt och tåligt Tricot tyg
* Modulär handvärmare med inbyggd ficka för att värma dynor och ficka för personliga tillhörigheter.
* Bekväm bärning - Ergonomiskt formad och väl vadderad midjebälte
* Robust bärhandtag
* Clips & cords - Mångsidiga kontakter för att fästa redskap
* XXL-dragkedjor i silikon för huvudöppning
* Vattentät ficka för att hålla viktiga föremål säkra, rena och torra
* Vattentåligt, lätt att rengöra, reptåligt och slitstarkt material på botten
* Orange regnskydd för ökad personlig säkerhet

Pioneer 400 magväska finns i kategorin 5181. Vanguard är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…