EV45 Ash Green Ryggsäck Med Gevärsfodral

I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Jaktryggsäck i hög kvalitet med justerbart utrymme för geväret

Jaktryggsäckarna från Vorn har blivit en favorit hos jägare över hela världen. Med vapnet tryggt skyddat i ryggsäcken kan du fokusera helt på jakten. Ryggsäcken har ett patenterat Quick Rifle Release-system som snabbt och pålitligt ger dig tillgång till vapnet när du är redo att skjuta. Vorns fokus på detaljer och material i god kvalitet försäkrar att ryggsäcken sitter bekvämt på ryggen i många år.

Vorn EV45 rymmer 45 liter och är den största ryggsäcken i EV-serien. Den ger gott om utrymme till jaktutrustningen. Den är tillverkad i slitstarkt, tyst och vattenavvisande material. På sidan finns en öppning som gör att du enkelt kommer åt packningen i huvudfacket. Alla dragkedjor är från YKK™ och är vattenavvisande med PU-beläggning.

EV45 har en yttre och inre ram för optimal stabilitet och packkapacitet. Vapenutrymmet är både rymlig och justerbart. Ryggsäcken har bekväma axelband med Vorn Pin Lock-system för justering och är kompatibel med vätskesystem på upp till 3 liter. Det kraftiga höftbältet har Molle-fästpunkter. På både insida och utsida finns meshfickor och ryggsäcken har flera handtag, kompressionsremmar och fästpunkter.

-Rymmer 45 liter
-Quick Rifle Release-system
-Slitstarkt och vattenavvisande material
-Tyst
-Sidoöppning till huvudfacket
-Vattenavvisande dragkedjor från YKK™
-Bekväma axelband
-Höftbälte med Molle-fästpunkter
-Flera fickor, fästen och kompressionsremmar

Specifikationer:
Volym: 45 L
Vikt: 2,75 kg
Material: V-Tex (3-lagers, vattenavvisande)
Duraflex™-spännen
Färg: Ash Green

Vorn är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…