Jerkbite SR 11cm 13,5gram Suspending

  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Lägger till Westins Bite-sortiment en helt enorm Jerkbait som om helt enkelt var tvungna att kalla Jerkbite.Detta bete tog hela två år att fullända och resultatet talar för sig självt. Designad för att fiskas som jerkbait / twitchbait under alla förhållanden. Fiska den snabbt och aggressivt och ryck ditt spö med korta eller längre pauser, beroende på humöret på fisken. Under de kallare månaderna fiska Jerkbite med längre pauser mellan varje ryck. Även på en stadig apport får du en fantastisk action från detta smala bete. Nyckeln till strejken är de pauser när beten stannar precis i slagzonen tack vare den perfekt balanserade upphängningen. Detta bete kommer att städa upp när allt annat misslyckas. Jerkbite har vårt integrerade långa kastsystem där två stålkulor faller ner i svansen när man kastar och sätter sig i magen vid kasten. Detta system säkerställer långa och exakta kast och bidrar till den extremt effektiva flykt-aktionen - precis som en panikerande fisk.

Jerkbite är gjord av de finaste materialen med de starkaste, vassaste krokarna och är redo för action oavsett vilket rovdjur du söker.
* Material: ABS-plast
* Blyfri
* Ultraskarpa krokar i kolstål
* Realistiska ögon
* Handmålade detaljerade färger
* Designad för att fiskas som jerkbait / twitchbait
* Löpdjup: Shallow Runner (SR) 0,5-1,5m

Jerkbite SR 11cm 13,5gram Suspending finns i kategorin 3603. Westin är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…