Terra ED 8x32 Compact Handkikare

  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Är du redo för ett äkta äventyr? Vi är - och vi stöder dig med den nya TERRA® ED från ZEISS. Tack vare sitt driftstemperaturområde på -20 till + 63 ° C och den vattentäta konstruktionen är dessa kikare tillförlitliga även under extrema förhållanden. ZEISS TERRA ED 8x32 har 8x förstoring och är lätt att använda tack vare det smidiga formatet och den låga vikten på bara 510 gram. Zeiss Terra ED 8x32 CompactDet är de unika ögonblicken som gäller och dessa blir bara perfekta stunder med riktigt bra utrustning. För att göra det lättare för våra konsumenter att få tillgång till och stödja att ge och ta emot gåvor, särskilt vid jul, erbjuder ZEISS en cashback-kampanj på kikare från 1 december 2023 till 29 februari 2024.

Vid köp av denna kikare, erbjuder Zeiss en cashback på 550:- på ZEISS Terra ED kikare från 1 december till 29 februari 2024.

Hur fungerar det?Efter köp har du möjlighet att registrera dig under kampanjperioden fram till 22 mars 2024 på cashback.zeiss.com  och det hela är väldigt enkelt:

* Registrera och ladda upp köpebevis.

* Cashbacken betalas ut direkt efter godkänd verifiering.

Mer information om kampanjen och villkoren för deltagande finns på cashback.zeiss.com  som är aktiv från 1 december.

 

Med sitt glasfiberförstärkta, vattentäta hölje uppfyller TERRA ED höga förväntningar hos utomhusentusiasten. TERRA ED-linjen är konstruerad för att vara kompakt, ljus och robust. Det betyder: TERRA ED är den idealiska följeslagaren som väger lite, passar lätt i varje ficka och är nästan oförstörbar. Oavsett om du är på långa resor, på det öppna landskapet, på racerbanor eller konserter, på stadsturer, i bergen eller på öppna havet.

Tack vare maximal optisk precision och en hydrofisk multibeläggning uppfyller ZEISS TERRA ED alla krav på mångsidig användning. Denna toppmoderna beläggning garanterar att ZEISS TERRA ED kommer att imponera på dig även under svåra förhållanden som dåligt väder och utmanande utomhusförhållanden. Dessa kikare garanterar enastående bilder och helt naturliga färger.

Det stora, släta och lättåtkomliga fokusrathjulet i TERRA ED gör fokus särskilt lätt och snabbt. Plocka upp ett par TERRA ED kikare och deras fördelar är omedelbart uppenbara. Pekfingret positionerar sig automatiskt på fokushjulet. Du behöver inte längre tänka på hur bäst man kan hålla kikaren om en spännande scen visas rakt framför dig. Snabb som en blixt fokuserar du på objektet av ditt intresse. Du kan vara säker på att aldrig missa de oförglömliga stunderna.

Specifikationer:


* Zeiss MC coating för förbättrad optisk prestanda och tydligare kontrastskärpa.
* Justerbara ögonmusslor med 4 olika inställningsnivåer.
* Avancerad optisk design (AOS).
* Schmidt-Pechan faskorrigerade prismor för bästa möjliga detaljåtergivning.
* Bra ljusgenomsläpp.
* Gummiarmerad.
* Låg vikt endast 510g Medföljer:


* Väska.
* Okularskydd.
* Rem.

Zeiss är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…